Propaganda electoral a les motxilles dels escolars d’Onda

'Compromís' denuncia la "vergonyosa" utilització de les sol·licituds de xecs d'ajuda per a llibres i material escolar amb les quals s'ha lliurat el text d'una moció del PP que 'ven' els èxits en matèria educativa de l'equip de govern

eldiariocv
 
 
 

 La moció sobre eduació del Partit Popular que han tret els escolars d'Onda

La moció sobre eduació del Partit Popular que han tret els escolars d’Onda

Com sol passar cada vegada que arriba una convocatòria electoral, i més quan es tracta de comicis locals, alguns representants públics cauen en la temptació d’aprofitar l’Administració que ocupen per fer campanya, de manera que els seus missatges arribin més ràpidament al seu electorat. En aquest cas, la polèmica s’ha produït a la localitat castellonenca d’Onda, on l’equip de govern del Partit Popular, segons ha denunciat el partit Compromís, ha utilitzat els escolars per vendre els seus èxits en matèria educativa.

Segons denuncien la formació de Mònica Oltra, l’alcalde de localitat, Salvador Aguilella, ha adjuntat juntament amb la sol·licitud de xecs d’ajuda per a llibres i material escolar dels alumnes el text d’una moció presentada pel Partit Popular a l’Ajuntament en la qual expliquen les seves accions per millorar l’educació. “Un acte deplorable”, segons Compromís.

La seva dirigent Emi Tirado qualifica de “vergonyosa” aquesta acció que “demostra la utilització sense cap ètica dels nostres fills amb fins partidistes per part d’Aguilella, que ha col·locat la seva propaganda electoral a les motxilles perquè arribi als pares, i aquesta no és forma de fer les coses”. Davant d’aquesta actuació, Tirado es pregunta si s’ha utilitzat diners públics per a enviar la propaganda de l’equip de govern, “com passa amb la sol·licitud del xec d’ajuda”.

Document amb “mentides”

Compromís també ha qüestionat alguns dels ‘èxits’ que apareixen en el text per fer “autobombo”, que són “metida i transformen la realitat”, ja que es diu que tots els centres educatius d’Onda tenen totes les instal·lacions en condicions o han estat renovades per la Generalitat. “Que li preguntin a l’institut, on cauen peces de ciment de 90 quilos, posant en perill la vida dels nens, i ni l’Ajuntament ni la Conselleria fan res per mantenir la seguretat”.

Tirado també s’ha referit al fet que en aquest document, “a més de mentides, amaguen la realitat dient, per exemple, que l’escoleta d’estiu costava 39 euros, però no especifiquen que una quinzena costava 40 o 41 euros i l’altra 3 , a més que es van negar a obrir els menjadors durant l’estiu”. Compromís exigirà responsabilitats.

Aquest és un article publicat a eldiariocv

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*