Qui som?

El Diari de l’Educació és un espai de periodisme compromès amb l’educació, i un punt de trobada per a l’anàlisi, la reflexió i l’intercanvi de tota la comunitat educativa dels territoris de parla catalana. El diari defensa l’educació universal i catalana, des de l’escola bressol fins la universitat, un model al servei de la ciutadania en què els objectius de la qualitat i excel·lència vagin sempre de la mà de la cohesió i inclusió social. Aposta també per un model de societat on l’educació sigui l’eix pel qual passin totes les estratègies de futur. I això vol dir en primer lloc atorgar a l’educació i als seus professionals el prestigi social que es mereixen.

Aquest és un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural. La fundació és una iniciativa sense ànim de lucre engegada per un col·lectiu de periodistes, comunicadors i intel·lectuals, amb la intenció de defensar l’exercici d’un periodisme independent i compromès –per una banda– i els valors de progrés i solidaritat -de l’altra.

La redacció d’El Diari de l’Educació estarà integrada pels periodistes João França i Pau Rodríguez, redactors encarregats del projecte, i la resta de l’equip de la Fundació Periodisme Plural: els també periodistes Caralp Mariné, Tomeu Ferrer, Blanca Blay, Oriol Solé, Jordi Molina, Xavier Puig i els fotògrafs Enric Català i Sandra Lázaro.

Coordinaran el projecte el president de la Fundació Periodisme Plural, Josep Carles Rius, i el periodista Juan José Caballero.

A més, El Diari de l’Educació compta amb un Consell Assessor, un conjunt de de professionals, experts i acadèmics del món de l’educació que ens orientaran i valoraran la nostra tasca. Podeu consultar-ne els catorze membres aquí.