Sharing Academy, ‘app’ de l’any: connectant estudiants per a classes de repàs

Sharing Academy, que va néixer ara fa tan sols un any, està present ja en vuit universitats espanyoles, entre elles la UPC, la UOC, la UB o la UV

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Portal web de Sharing Academy

Portal web de Sharing Academy

Una ‘app’ catalana del sector educatiu ha estat una de les protagonistes de la primera jornada del Mobile World Congress. Es tracta de Sharing Academy, una plataforma que connecta els estudiants universitaris que busquen classes de repàs amb els que les poden impartir, que s’ha proclamat la millor aplicació del món d’aquest 2016 feta per una empresa emergent.

Sharing Academy, que va néixer ara fa tan sols un any, està present ja en vuit universitats espanyoles, entre elles la UPC, la UOC, la UB o la UV. Segons el seu comptador, ara mateix compten amb més de 3.000 possibilitats de classes particulars.

L’encarregat d’alçar ahir el guardó del Mobile Premier Awards va ser el CEO de l’empresa, Jordi Llonch, que va tenir la idea d’impulsar Sharing Academy quan ell mateix es va trobar amb problemes com a universitari per accedir a classes de reforç de qualitat de companys estudiants. La seva ‘app’, a més de posar en contacte professors i alumnes -tots ells estudiants-, compta amb un sistema de verificació que garanteix que el qui donarà classes ha aprovat l’assignatura en qüestió. També els alumnes poden valorar la tasca dels qui els han impartit classes.

Un altre dels avantatges de la plataforma és que permet els estudiants buscar classes en funció de moltes variants a més de l’assignatura: el perfil del professor, l’horari, el preu de l’hora d’estudi… En la mateixa línia que d’altres plataformes ‘peer to peer’.

1 Comment on Sharing Academy, ‘app’ de l’any: connectant estudiants per a classes de repàs

  1. Hola! Gràcies per la difusió, però estem a 50 universitats espanyoles!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*