Una #PrimaveraEducativa per reivindicar els projectes escolars valencians

La trobada, prevista pel maig, servirà per "posar en valor totes aquelles iniciatives que s'estan duent a terme per millorar l'atenció educativa en totes les etapes de la vida"

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Miguel Soler, Maria Olivera i Vicent Marzà, en la presentació de la Primavera Educatiu

Miguel Soler, Maria Olivera i Vicent Marzà, en la presentació de la Primavera Educatiu

Una de les fixacions de la nova conselleria d’Educació del País Valencià és donar visibilitat als projectes innovadors de les seves escoles i instituts, fins ara menyspreats, segons el conseller Vicent Marzà. “Volem posar damunt la taula el que es fa a les escoles”, reivindicava el conseller en una entrevista amb El Diari de l’Educació, on es comprometia a liderar el debat sobre la innovació als centres.

El primer pas de la conselleria per fer aflorar aquestes pràctiques educatives serà la #PrimaveraEducativa, una trobada que tindrà lloc al maig –dies 13, 14 i 15– a València i que es planteja com “la gran festa de l’educació valenciana”, segons ha anunciat el propi conseller en una roda de premsa aquest dimarts.

La #PrimaveraEducativa ha de servir per “posar en valor totes aquelles iniciatives que s’estan duent a terme per millorar l’atenció educativa en totes les etapes de la vida”, assegura Marzà. Està previst que la llera del riu Túria es converteixi en un formigueig d’activitats educatives i debats. Professors, alumnes i famílies –de centres públics i concertats– podran participar-hi en tallers, exposicions, ponències i jocs. Per aconseguir aquesta implicació, el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, ha anunciat que avui mateix han iniciat un “calendari de sessions informatives per implicar els centres educatius”.

Un altre dels objectius de la conselleria és fer convergir en el debat, a més, els ajuntaments, les diputacions, les universitats i els diferents col·lectius socials del País Valencià. En aquest sentit, ha participat també en la presentació de la #PrimaveraEducativa la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Valencia, Maria Oliver.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*