Subscripció

Els subscriptors d’El Diari de l’Educació reben cada any quatre llibres –que fem en coedició amb l’Editorial Octaedro– i una revista en paper.

Els quatre llibres d’enguany –amb els quals estrenem la col·lecció– aborden quatre debats crucials pel que fa al futur immediat del món de l’educació: la coeducació, la participació familiar i comunitària a l’escola, l’expansió de la innovació educativa i la convivència escolar. Són els següents (aquí en tens més informació):

   ‘Coeducació, aposta per la llibertat’. Per Marina Subirats, catedràtica emèrita de Sociologia de la UAB i experta en coeducació.
   ‘Escola, famílies i comunitat’. Per Jordi Collet i Antoni Tort, professors de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia de la Universitat de Vic, respectivament.
   ‘Innovació i equitat’. Per Xavier Martínez Celorrio, professor de Sociologia de l’Educació a la UB i autor d’estudis sobre desigualtats i mobilitat social.
   ‘Benestar, bon tracte i democràcia’. Per Heike Freire, llicenciada en filosofia i psicologia per la Universitat de París X Nanterre i col·laboradora de diverses publicacions especialitzades en educació.

Els subscriptors rebran els dos primers llibres al febrer i, els dos següents, al setembre.

A més, cada curs regalem també una revista en paper amb informació i anàlisi amb més profunditat sobre algun tema d’actualitat educativa. La del curs passat era El dret a una escola per a tothom, sobre el model actual i futur d’escola inclusiva.

Nivell Preu  
Subscripció semestral 30.00€ cada 6 Mesos. Tria
Subscripció anual 60.00€ per Any. Tria