Vídeo | Escola catalana, segregació i finançament: recupera el debat electoral sobre educació

Quines són les propostes dels principals partits polítics en matèria d’educació? Les 7 formacions amb representació parlamentària han confrontat els seus programes electorals en un debat sobre educació en el marc de la campanya pel 21D

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

¿Quines són les propostes dels principals partits polítics en matèria d’educació? Aquest dimecres les set formacions amb representació parlamentària han confrontat els seus programes electorals en un debat sobre educació en el marc de la campanya pel 21D, organitzat pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE). L’acte, moderat pel coordinador d’El Diari de l’Educació, Pau Rodríguez, va centrar-se en tres eixos: el model d’escola catalana, la lluita contra la segregació i el finançament del sistema educatiu. La participació del públic al final del debat va afegir-hi qüestions com l’educació d’adults, els menjadors escolars o la Formació Professional.

Al debat hi van participar Lluís Font (Junts per Catalunya), Sonia Sierra (Ciutadans), Ignasi Garcia-Plata (ERC), Esther Niubó (PSC), Jéssica Albiach (Catalunya en Comú), Elisa da Mata (PP) i Pilar Castillejo (CUP).

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*