Els menors estrangers no acompanyats, una qüestió de país

1 d'Octubre de 2019 - Salvador Carrasco

Al llarg del curs passat s’han produït reiterats incidents amb motiu de la presència dels anomenats MENA (menors estrangers no acompanyats) a Catalunya. Els mitjans no han cessat de transmetre informacions on resulta difícil distingir entre els esdeveniments i les posicions ideològiques.

Ignició i ApS

24 de Juny de 2019 - Josep Maria Puig

L’aprenentatge servei no podrà generalitzar-se de manera sostenible si no aconsegueix bastir una xarxa local que connecti els diferents actors implicats en els projectes. Comptem amb prou elements per començar a teixir aquestes xarxes.

Desenvolupament comunitari

17 de Juny de 2019 - Salvador Carrasco

La nostra època és la de la confusió, l’abús del llenguatge i l’absència d’idees. És un signe dels temps des de la crisi de la Il·lustració. Un exemple és l’ús i abús que es fa de la idea d’acció comunitària.

Deures, drets i estiu

2 de Juny de 2019 - Roser Batlle

Dormir a l’aire lliure, recollir herbes aromàtiques, banyar-se en un llac, fer la compra algun dia, aprendre un joc de cartes… i així fins a 20. Aquests “deures d’estiu” contribueixen al desenvolupament de la persona i respecten el seu dret al descans, l’esbarjo i el joc recollit a la Convenció dels Drets dels Infants.

1 2 3 17