Per la necessària i inajornable equitat educativa

21 de Novembre de 2019 - Alfredo Vega

Treballar en favor de l’equitat educativa esdevé una prioritat en l’actual mandat per la Diputació de Barcelona. Un objectiu que s’assolirà en aliança amb els altres actors educatius del territori i pel qual es fa necessari més suport, més recursos i més competències pels ajuntaments, les administracions més properes a les necessitats i demandes de la ciutadania.

“Les conductes problemàtiques són un acte de comunicació que cal treballar”

23 d'Octubre de 2019 - Paco Ferron

La conducta disruptiva consisteix en un comportament que desafia la figura d’autoritat. En el context de l’educació, altera l’harmonia a l’aula i es malmet el procés d’aprenentatge d’un o més alumnes. L’harmonia a l’aula fa referència al compliment de les normes de comportament, el respecte cap als companys i professorat i al compliment de les tasques encomanades.

No us ho perdonarem mai…

27 de Setembre de 2019 - Mercè Olivé i Jordi Carmona

Greta Thunberg, edat: 16 anys , 91 caps d’estat, seu de les Nacions Unides, Nova York, 23 de setembre de 2019, Cimera pel Canvi Climàtic: “Han robat els meus somnis i la meva infantesa amb les seves paraules buides i no obstant diuen que sóc una de les que tinc sort… no els ho perdonarem mai…”. Dures paraules de l’adolescent activista sueca que han despertat una generació adormida. I tenen raó. Com serà el món que tindran a les seves mans al 2050? Quin món els deixem?

1 2 3 17