#elsllibresdeduxarxa: regalem cultura!

20 de Desembre de 2017 - eduxarxa

Som el que hem viscut i també el que hem llegit. En aquest article, descobrim Eduxarxa a través d’algunes de les nostres lectures clau del 2017. Textos que ens han marcat i que ara hem reunit en el lot #elsllibresdeduxarxa; un obsequi cultural que sortejarem aquestes festes perquè formin part del vostre 2018. 

Alimentació, la revolució educativa pendent

16 d'Octubre de 2017 - Estela González

Tot i que la societat no ens ho posa fàcil (el temps per cuinar escasseja, el fast food ens tempta a cada cantonada i els aliments de qualitat cada cop són més cars), la comunitat educativa hauria d’assumir el compromís d’ensenyar als adults del futur a menjar amb consciència.

Homenatge a les AFA

18 de Setembre de 2017 - Anna Llucià Serra

Tot i que la participació de les famílies a les AFA és voluntària, resulta imprescindible per al bon funcionament de les escoles i el sistema educatiu. Sense elles no estarien garantits els serveis bàsics per a les famílies i tindríem un sistema educatiu menys equitatiu.

Té edat el cinema?

7 de Juny de 2017 - Eduard Moreno Catalán

Són moltes les limitacions que ens posem a l’hora de recomanar o veure una pel·lícula amb un infant o un jove, i ho fem especialment amb els clàssics.

1 2 3