2 anys d’El Diari de l’Educació, 2 anys de periodisme independent compromès amb la comunitat educativa!

Per celebrar-ho, us convidem a tots a assistir aquest vespre, a les 20 h, al passi del documental ‘No t’aturis’ als Cinemes Girona de Barcelona

Redacció - El Diari de l'Educació
 

La taula de presentació del llibre 'Educacions' a l'Escola Drassanes de Barcelona / ENRIC CATALÀ

La taula de presentació del llibre ‘Educacions’ a l’Escola Drassanes de Barcelona / ENRIC CATALÀ

El Diari de l’Educació compleix avui dos anys. Dos anys de periodisme independent. Dos anys d’informació al servei de la comunitat educativa. Dos anys d’entrevistes, reportatges i anàlisi sobre l’actualitat del món educatiu català i internacional. Dos anys que no haguessin sigut possibles sense la tasca editora de la Fundació Periodisme Plural i sense el voluntarisme de l’equip de periodistes del diari; dos anys que no haguessin tingut la mateixa repercussió sense la col·laboració de prop de 30 articulistes i més d’una quinzena de blogs; 2 anys que no haguessin tingut cap sentit sense les desenes de milers de lectors mensuals; dos anys, per últim, que de cap manera haguessin existit sense el compromís desinteressat i valuosíssim dels subscriptors del diari.

A tots vosaltres, moltes gràcies.

Per celebrar-ho, ahir vam organitzar un passi del documental ‘No t’aturis’ als Cinemes Girona de Barcelona. Més de 150 persones van assistir-hi. El format era de ‘test screening’, és a dir, que el film no estava del tot acabat, i entre tots els espectadors, de forma col·laborativa, vam aportar comentaris i suggerències per a millorar-lo. Més enllà de les qüestions tècniques, la pel·lícula també va suscitar un debat sobre el que representa ser jove avui en un barri tan complex com el Raval.

Entre altres coses, ahir també vam celebrar que la comunitat d’El Diari de l’Educació cada cop és més gran: uns 40.000 usuaris únics al mes, prop de 10.000 seguidors a Twitter i 7.000 a Facebook. Aquí us deixem les dades del volum de lectors dels darrers mesos.

El suport dels subscriptors, indispensable

En dos anys hem aconseguit consolidar El Diari de l’Educació com un mitjà digital de referència per a la comunitat educativa. N’estem molt satisfets, però no en tenim prou. Seguirem treballant amb rigor, però per fer-ho amb més profunditat, agilitat i pluralitat, necessitem més recursos: per això us demanem que us feu subscriptors per només 5 euros al més. El vostre suport és indispensable.

I és un suport que tenim en compte. L’any passat vam publicar el llibre ‘Educacions’ i la revista en paper ‘Ed’ per agraïr-vos-ho. Ara mateix estem immersos en l’elaboració de la segona edició de la revista ‘Ed’. Si l’any passat comptava amb un dossier monogràfic dedicat a la coeducació, aquesta vegada el dedicarem a l’escola inclusiva.

Aquest any hem obert la porta també a les subscripcions al diari per part d’entitats, aportacions amb el mateix objectiu que les individuals però adaptades a les necessitats de col·lectius i institucions. Entre elles comptem amb FaPaC, ACUP, Fundesplai, Institut Municipal d’Educació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona) i Fundació Jaume Bofill. Qualsevol entitat que es vulgui subscriure ens pot escriure a subscripcions@diarieducacio.cat.

Sigui com sigui, a tots els lectors us volem agrair la confiança i us encoratgem a seguir-nos en el futur i a continuar compartint els nostres continguts.

Atentament,

João Franç i Pau Rodríguez, coordinadors d’El Diari de l’Educació

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*