FOTOS | Passi gratuït del documental ‘No t’aturis’ en l’aniversari d’El Diari de l’Educació

El passat dijous, 14 de gener, el Diari de l'Educació va celebrar els seus 2 anys en actiu convidant els lectors i subscriptors al passi de prova del documental "No t'aturis" als Cinemes Girona

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Alguns dels protagonistes del film, davant els cinemes Girona. / Flare Estudi Fotogràfic

El passat dijous, 14 de gener, El Diari de l’Educació vam celebrar dos anys en actiu. En agraïment a tots els seus lectors i sobretot, als seus subscriptors, vam obrir les portes dels Cinemes Girona a tots aquells qui volguessin assistir al passi del film No t’aturis, dirigit per Aïda Torrent i coproduïda per Camille Zonca i TV3.

El passi del documental a més, era en format “test screening”, és a dir, que l’edició del film no estava tancada. Entre tots els assistents –més de 150 persones!– vam aportar suggeriments i reflexions per delimitar un tancament d’aquestes històries. El plantejament del “test screening” també convidava a debatre sobre la complexitat de ser jove avui al barri del Raval de Barcelona. En aquest cas vam comptar amb les aportacions del psicòleg i educador Jaume Funes.

Aïda Torrent, directora del film i Pau Rodríguez, coordinador del diari. / Flare Estudi Fotogràfic

Com enfoca el dia a dia un jove adolescent que té la seva família a més de deu mil kilòmetres de casa i, a més, té dificultats per parlar el català i el castellà? De quina manera afronta un estudiant amb bons resultats la negativa d’anar a la universitat perquè no té prou recursos per pagar-se la matrícula del pròxim curs? Com encara la situació una jove que vol fugir del seu lloc d’origen i estudiar a l’altra punta del món perquè no manté una bona relació amb els seus pares? Totes aquestes situacions les planteja Aïda Torrent al film on l’escenari és el barri del Raval.

Albert Baquero, president de la productora Camille Zonca i Jaume Funes, psicòleg i educador

Albert Baquero, de la productora Camille Zonca i Jaume Funes. / Flare Estudi Fotogràfic

 

Públic assistent al passi del film. Unes 150 persones

Públic assistent al passi del film. Unes 150 persones. / Flare Estudi Fotogràfic

 

La Marese, en Miquel i en Tajin, tres dels protagonistes del documental.

La Marese, en Miquel i en Tajin, tres dels protagonistes del documental. / Flare Estudi Fotogràfic

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*