El Diari de l’Educació rep el premi Marta Mata 2016 que atorga Rosa Sensat

L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el dimarts 29 de novembre, a les 18 h, a la seu de l'associació Rosa Sensat, a l'avinguda Drassanes, 3, Barcelona.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Ens fa molt feliços anunciar-vos que El Diari de l’Educació ha rebut el Guardó Marta Mata 2016 que atorga anualment l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Reconeixements d’entitats amb tanta trajectòria són tot un estímul per a un projecte jove com el nostre, i a la vegada un repte per continuar creixent i millorant en la informació i anàlisi que oferim als nostres lectors.

El premi el rebem com a col·lectiu. A títol individual, el guardonat serà Joaquim Carbó (Caldes de Malavella, 1932), escriptor destacat tant per la seva obra per a nois i noies com per la destinada als adults, fundador de la revista Cavall Fort i sempre interessat per la pedagogia, la literatura infantil i juvenil i el foment de la lectura.

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el dimarts 29 de novembre, a les 18 h, a la seu de l’associació Rosa Sensat, a l’avinguda Drassanes, 3, Barcelona. Durant l’acte es donarà a conèixer també el 36è Premi Marta Mata de Pedagogia.

Rebre aquest premi és un orgull també pels que ens han precedit, noms entre els quals ens sentim uns autèntics privilegiats. En edicions anteriors han rebut els guardons, entre d’altres, Carles Capdevila, Francesco Tonucci, Soledat Sans, Vicenç Navarro, Eulàlia Valeri, Jordi Cots, Maria Dolors Bonald, Cesc i Joan Barril, pel que fa al guardó a títol individual; i l’Auditori, Raval Xamfrà, el Moviment de les Comunitats Educatives de les Illes Balears, Cavall Fort, Pallassos Sense Fronteres, Cromosoma i Nous Formats de TV3, a títol col·lectiu.

Com sempre diem, res de tot el que ens passa seria avui possible sense la col·laboració inestimable dels subscriptors, que amb les seves aportacions desinteressades contribueixen a sustentar aquest projecte.

1 Comment on El Diari de l’Educació rep el premi Marta Mata 2016 que atorga Rosa Sensat

  1. Moltes felicitats i moltes gràcies per la bona feina que feu!
    Un premi que reforça el projecte i convida a fer-lo més gran i durador.
    Enhorabona a tot l’equip!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*