Coeduca’t, imprescindible

15 d'Octubre de 2019 - Adelina Escandell

Fa un mes que ha començat el nou curs. Nou però amb problemes antics. Manca de pressupostos, segregació social segons els tipus de centres, treball en precari del professorat, dificultats per realitzar la inclusió de l’alumnat amb necessitats educatives en bones condicions.

L’aprenentatge de l’activisme contra la segregació

16 de Maig de 2019 - Roger Martínez

La invitació de Rella per discutir sobre segregació escolar a partir de l’experiència de 12 anys d’activisme en aquesta matèria al Centre de Barcelona, va ser una bona excusa per mirar enrere i fer balanç de l’aprenentatge col·lectiu sobre la segregació, per part d’un munt de pares i mares de moltes escoles.

40 anys del CEPEPC: una trobada emotiva

10 d'Abril de 2019 - Quim Lázaro

Des de l’Associació de mestres jubilats RELLA i amb el suport de Rosa Sensat i de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, un grup reduït de persones ens vàrem proposar el repte de fer una trobada d’antics membres del Col·lectiu d’Escoles per l’Escola Pública Catalana, CEPEPC, creat l’any 1978.

Voluntariat educatiu a Granollers

4 de Març de 2019 - Agnès Boixader

Granollers és una ciutat viva en la qual ha anat arrelant la idea que l’educació és cosa de tota la ciutadania. Aquí ha nascut el Projecte de Voluntariat Educatiu de Rella-Gr i el CEM.

1 2 3 4