Grup de Mestres del Ripollès: “Trencar una llança per la pau i per una educació alliberadora”

Aquest és un text difós pel Grup de Mestres del Ripollès davant els atemptats de Barcelona i Cambrils.

Grup de Mestres del Ripollès
 
 

Missatges de condol i ànims a un quiosc de La Rambla / Sònia Calvó

El Grup de Mestres del Ripollès, davant el dolor que provoquen actes com els que van passar a Barcelona i Cambrils, vol donar el més sentit condol a totes les persones que senten dolor davant d’aquests fets, i trencar una llança per la pau i per una educació alliberadora que ens uneixi i ens faci sentir, des de diferents maneres de veure la vida, una sola cultura: la humanitat.

Continuarem treballant per un món millor, on hi cabem tots i totes en equitat. Hem d’oblidar el nosaltres i l’ells, fins i tot quan s’articula des de la bona voluntat. Hem des er capaces de superar la gran tristesa que ens generen aquests fets i convertir-la en un compromís ferm d’estimar més que mai tots i totes les nostres alumnes, i reflexionar amb serietat sobre el que ha passat, què hem de continuar fent igual i què hem de canviar.

Com a grup de mestres ens volem oferir per qualsevol iniciativa que vulgui treballar per la bona convivència i l’educació alliberadora i que enforteixi les persones en el compromís de treballar per un món millor i en pau.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*