L’Educació, el nou disc de Minimúsica

Artistes com Joan Colomo, Cristina Rosenvinge, Miqui Puig, Marlango, Refree o Candela y Los Supremos, canten sobre educació al quart disc de Minimúsica.

Núria Ferré
 
 

El groc és el color de les protestes contra les retallades en educació. Ara la reivindicació d’una escola pública i de qualitat també té una banda sonora. Artistes com Cristina Rosenvinge, Miqui Puig, Marlango, Refree o Candela y Los Supremos, canten al quart disc de Minimúsica. Un festival de “Música Moderna per a tota la Família”, que està preparant el seu quart disc, “L’Educació”.

“A, E ,I O, U…volem una escola que sigui com tú …”

“A, I, O, U, E….que sigui pública i de qualitat també!”

Això és el que canta Joan Colomo, que és igual de clar que quan parla: “L’educació és la columna vertebral de la societat, i si volem un món millor, hem de defensar una educació pública i de qualitat”.  Són paraules que sonen encara millor cantades pels artistes fitxats per Minimúsica, que es mantenen fidels a la filosofia d’un festival que es va començar a celebrar fa 7 anys, lligat al Primavera Sound. Els músics defensen una educació oberta,integradora, creativa i en constant renovació. I ho fan, de la millor manera que saben, composant cançons originals, cadascun amb el seu estil musical, sense limitacions, perquè els nens tenen el seu propi gust i de la mateixa manera que als seus pares, als uns els pot agradar el pop,i  a d’altres el rock, o el jazz.

“L’educació” és un projecte que per finançar-se, està fent una campanya de crowfunding. Fins al 15 de febrer, es poden fer donacions a través del web www.firstclap.com. A partir de 10 euros us regalen l’entrada al concert de presentació del disc a Barcelona.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*