Lluís Font serà el nou president del Consell Escolar de Catalunya

Lluís Font i Espinós ocuparà el càrrec de president del Consell Escolar de Catalunya en substitució de Ferran Ruiz

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Lluís Font / CC gencat.cat

Lluís Font / Foto: gencat.cat

Lluís Font i Espinós (Barcelona, 1958), ha estat nomenat nou president del Consell Escolar de Catalunya. Font, llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorat en ciències de l’educació a la mateixa universitat, substituirà Ferran Ruiz en el càrrec.

Fins ara Font ha estat professor titular de la Universitat Ramon Llull a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, on ha impartit història del pensament contemporani i un seminari de relacions internacionals. També ha estat professor de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna. Des de l’any 1994 fins al 2010 va ser director general de la Fundació Blanquerna i membre del seu patronat, els últims anys com a vicepresident. Durant els anys 2011 i 2012 Font va ocupar el càrrec com a secretari de Polítiques Educatives al Departament d’Ensenyament.

L’actual president del Consell també ha estat vinculat a la docència no universitària. Va ser professor i director de l’Institut Politècnic de Formació Professional Sant Ignasi , director de secundària a l’escola concertada Col·legi Sant Ignasi i president de la Fundació Llars Compartides.

En una altra vessant de la seva trajectòria, Font va ser president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya en representació de l’escoltisme.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*