La Creu Roja donarà beques menjador durant l’estiu a 1.500 infants, un 40% més que l’any passat

L'entitat amplia a l'estiu el seu programa de beques menjador sota el paraigües de l'Aliança Humanitària contra la Pobresa Infantil.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Menjador escolar. /Foto: Creu Roja.

Menjador escolar. /Foto: Creu Roja.

Després de presentar l’Aliança Humanitària contra la Pobresa Infantil, la Creu Roja segueix amb la seva tasca per combatre la malnutrició infantil portant a terme per segon any consecutiu un programa de beques menjador durant les vacances.

L’entitat ofereix un programa de beques menjador durant el curs del que s’han beneficiat 894 alumnes aquest curs. En la majoria dels casos cobreixen el 50% del cost dels menjadors, que puja als 6,20 euros, però en casos de vulnerabilitat extrema poden arribar a cobrir fins al 100%.

La seva preocupació és que un cop acabat el curs, quan els infants ja no van a l’escola, aquestes famílies no puguin suplir les seves necessitats. Per això des de l’any passat estenen el seu programa de beques als mesos de vacances, i els fan arribar també a infants i joves d’altres programes de la ONG. En total, seran 1.500 es beneficiaris, un 40% més que el curs passat.

L’Aliança Humanitària

La Creu Roja va llançar fa un mes una aliança humanitària per a l’alimentació infantil, una campanya de proporcions excepcionals que espera recollir un milió d’euros, amb la intenció d’arribar a 100.000 persones, el doble de les que van atendre el curs passat en matèria alimentària. Per afrontar el repte, han decidit aglutinar totes les seves accions d’atenció a la infància -beques menjador, berenars, targeta alimentària, kits de supor social-, i apel·len a totes les empreses, entitats, sindicats i Administració catalanes a que hi contribueixin a través del web Ells no poden esperar.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*