El Diari de l’Educació obre tot el catàleg d’Octaedro als seus subscriptors

Els subscriptors d’El Diari de l’Educació (els nous i els que ja ho són) rebran un val de compra de 40€ per gastar en qualsevol llibre(s) del fons editorial d’Octaedro, que suma pràcticament 2.000 títols. Una oportunitat única per seguir donant suport a aquest projecte.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Imatge de la nova web d’Octaedro

A partir de la setmana vinent, els subscriptors d’El Diari de l’Educació rebran al seu correu electrònic un val de compra per un import de 40€  (20€ si són subscriptors semestrals), que podran bescanviar en llibres de l’editorial Octaedro a través del seu nou web, que és a punt d’entrar en funcionament. No es tracta d’una promoció relacionada exclusivament amb la Diada de Sant Jordi, ja que durarà tot l’any 2019. En altres paraules, tots aquells subscriptors que ja ho són i tota aquella persona que es faci subscriptora d’El Diari de l’Educació en el que queda d’any rebrà aquest val de compra per valor de 40€. D’aquesta manera, el diari vol recompensar la fidelitat i el suport dels subscriptors.

Els subscriptors d’El Diari de l’Educació són persones individuals que aporten 5 euros al mes per al sosteniment del projecte (60€ l’any). Com a retorn, tenen accés a l’Agenda de l’Educació i, un cop l’any, reben també gratuïtament a casa la Revista ED, de la qual s’han editat ja quatre exemplars. El Diari compta amb tres centenars de subscriptors, xifra que s’ha mantingut força estable al llarg dels darrers tres anys, ja que les noves altes han anat compensant les baixes. Amb aquesta promoció, El Diari de l’Educació espera poder incrementar força aquesta xifra, ja que el suport dels subscriptors representa una pota fonamental per a la consolidació i creixement del projecte. El Diari de l’Educació l’edita la Fundació Periodisme Plural, una entitat sense ànim de lucre nascuda el 2013 per defensar el periodisme lliure i al servei de la societat, i el seu manteniment es basa en els ingressos per publicitat i les subscripcions.

Octaedro compta amb un fons editorial de prop de 2.000 títols, i qualsevol d’aquests títols podrà entrar en la tria dels subscriptors, fins a arribar als 40€. Atenció a les condicions:

  1. La promoció es podrà fer servir només un cop. És a dir, no es poden gastar 20€ ara i 20€ al setembre, ja que el codi del val de compra és personal i d’un sol ús
  2. Es poden comprar un o més llibres, fins arribar al màxim de despesa de 40€. O es poden encarregar llibres per més diners, i en aquest cas pagar la diferència.
  3. No es torna canvi. És a dir, si només es compren llibres per valor de 38€ no es fa un ingrés de 2€ al compte del subscriptor.
  4. La promoció caduca automàticament el 31 de desembre de 2019, s’hagi utilitzat o no. Si el resultat és positiu, aquesta promoció es repetirà el 2020.

Aquesta promoció substitueix la que s’havia fet els darrers dos anys, durant els quals el Diari ha coeditat amb Octaedro set llibres sobre educació (quatre l’any 2017 i tres el 2018), que s’han enviat gratuïtament als subscriptors. En comptes d’això, ara cada subscriptor podrà triar el llibre que més li agradi. Només cal que bussegi a la web de l’editorial i faci una tria a la carta entre prop de 2.000 opcions.

Vols col·laborar al sosteniment d’El Diari de l’Educació i rebre un val de compra de 40€ en llibres d’Octaedro? Dóna’t d’alta com a subscriptor avui mateix

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*