Montse Conejo és escollida nova presidenta de FaPaC

Conejo ha estat durant 6 anys presidenta de la Federació d'AMPA de Badalona, un dels col·lectius de famílies més actius durant els darrers anys de crisi.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Montse Conejo, al centre de la imatge, durant la seva intervenció a l'Assemblea General de FaPaC

Montse Conejo, al centre de la imatge, durant la seva intervenció a l’Assemblea General de FaPaC

La principal federació d’associacions de pares i mares de Catalunya, la FaPaC, té nova cara visible: Montse Conejo. Aquest cap de setmana, en l’assemblea general de la federació, Conejo ha estat escollida nova presidenta de FaPaC com a relleu d’Àlex Castillo, que continuarà com a vocal de la Junta, un gest que denota que la nova etapa serà de continuïtat.

Conejo ha estat durant 6 anys presidenta de la Federació d’AMPA de Badalona, un dels col·lectius de famílies més actius durant els darrers anys de crisi. Va ser aquesta federació la que va promoure la que va fundar ‘Badalona es Mou’, a finals de l’any 2010, una de les primeres plataformes que agrupaven famílies, mestres i altres membres de la comunitat educativa en defensa de l’escola pública. Va ser Badalona es Mou, de fet, qui va popularitzar la samarreta groga.

L’assemblea general ha servit, com cada any, per aprovar l’estratègia de l’entitat en els propers mesos, que passarà per demanar el boicot a les proves que la LOMCE preveu a Tercer i Sisè de Primària (aquestes últimes es faran per primer cop aquest curs), per exigir el manteniment de places públiques suficients i “treballar per la universalitat del servei de menjador”. La FaPaC ha estat precisament un dels principals flagells del Govern pel que fa al reclam d’una provisió de beques menjador que arribés a tots els alumnes en risc de pobresa.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*